بررسی تخصصی گوشی آنر ۷C / میان‌رده‌ای شگفت انگیز

ساخت وبلاگ

آنر ۷C نام یک میان رده‌ی قدرتمند و البته اقتصادی از کمپانی چینی آنر است که با مشخصات سخت افزاری متوسط رو به بالا برای کاربران عرضه شده است. امروز در موبایلستان قصد داریم نگاهی ویژه بر این محصول آنر داشته باشیم. با ما همراه باشید. موبایلستان بهترین مرجع بررسی تخصصی گوشی های هوشمند٬ به شما در شناخت بهتر این میان رده کمک می کند.

آنر ۷ دومین پرچمدار کمپانی آنر است که در سال ۲۰۱۵ علاوه بر بازارهای چین برای اروپا و کشورهای آسیایی نیز عرضه شد. تا کنون سه میان‌رده برای پرچمدار آنر ۷ معرفی شده است: آنر ۷i و آنر ۷C  و آنر ۷X بررسی تخصصی گوشی
آنر ۷C با بهره مندی از مشخصات سخت افزاری خوب و قیمتی که با توجه به این مشخصات مقرون به صرفه است٬ به عنوان یک گوشی اقتصادی معرفی شده است. یک گوشی بسیار زیبا که با حفظ برخی ویژگی‌های نسخه‌ی پرچمدار خود یعنی آنر ۷ ٬ به خوبی نظر همگان را به خود جلب نموده است. گفتنی است گوشی هوشمند آنر ۷C که در دو نسخه و با رم و حافظه داخلی مختلف عرضه شده است٬ در ظاهر بسیار شبیه به گوشی آنر ۷X  است اما با بررسی مشخصات فنی متوجه تفاوت‌های اصلی این دو در موبایلستان خواهیم شد.

بنابر بررسی موبایلستان گوشی آنر ۷C در مارس ۲۰۱۸ با قیمتی در حدود ۱۴۰ یورو (برای نسخه‌ی ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی) و یا با برچسب قیمت ۲۰۰ دلار(برای نسخه‌ی ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی) و در ۳ رنگ مشکی٬ طلایی و آبی بطور رسمی برای کاربران عرضه شد. این گوشی اقتصادی برخلاف میان رده‌های آنر ۶ دارای بدنه‌ای فلزی است که سبب طراحی زیباتر آنر ۷C شده است. این محصول آنر دارای یک نمایشگر ۵.۹۹ اینچی با رزولوشن +HD ۷۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. نمایشگر این میان‌رده‌ی آنر دارای حاشیه‌های بسیار باریکی است که در کنار وزن ۱۶۴ گرمی دستگاه حس خوشایندی را حین استفاده به کاربر القا می کند. آنر برای این محصول زیبا و خوش قیمت خود یک تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۵۰ است با ۸ هسته پردازشی در نظر گرفته است که در حقیقت قلب تپنده‌ی این دستگاه محسوب می‌شود. یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز وظیفه‌ی تامین انرژی گوشی آنر ۷C را به عهده دارد. این میان‌رده‌ی قدرتمند که به سیستم عامل اندروید ۸.۰ اوریو مجهز است٬ از دوربین دوگانه با سنسورهای های ۲ و ۱۳ مگاپیکسلی برخوردار شده است همچنین یک دوربین ۸ مگاپیکسلی نیز برای ثبت تصاویر سلفی در پنل جلویی تعبیه شده است. آنر برای احراز هویت کاربر در این میان رده سنگ تمام گذاشته؛ آنر ۷C علاوه بر سیستم تشخیص چهره دارای حسگر اثر انگشت در قاب پشتی خود است. از مواردی که کمتر در میان‌رده‌ها شاهد آن هستیم وجود یک اسلات ترکیبی در این دستگاه است که امکان قرار گرفتن دو نانو سیم و یک درگاه میکرو اس دی را در این گوشی هوشمند فراهم می‌کند. با استفاده از این درگاه حافظه امکان افزایش حافظه جانبی تا ۲۵۶ گیگابایت وجود دارد.

نقاط ضعف و قوت:

نقاط قوت آنر ۷C  کم نیستند ولی به چند مورد که بیشترین رای را از سمت کاربران دریافت کردند اشاره میکنیم؛

۱٫ وجود اسلات ترکیبی دربرگیرنده‌ی دوسیم‌کارت و یک کارت حافظه میکرواس‌دی

۲٫ دوربین دوگانه

۳٫ قابلیت‌های نرم‌افزاری بسیار جالب و کاربردی

۴٫ طراحی بدنه بسیار خوب و وجود بلوتوث دوگانه

و در برابر این نقاط قوت نقاط ضعفی هم برای این دستگاه وجود دارد:

۱٫ نمایشگر می‌تواند روشن‌تر باشد و در برابر نور خورشید وضوح بهتری داشته باشد

۲٫ وجود پردازنده‌ی نه چندان قوی که برخی اوقات کندی و لگ به همراه دارد

۳٫ عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع

جمع‌بندی:

در نهایت تهیه این گوشی هوشمند کاربردی و البته بسیار زیبا را به تمام کسانی که قصد خرید یک میان‌رده قدرتمند را دارند٬ پیشنهاد میکنیم. قیمت آنر ۷C در مقایسه با میان‌رده های دیگر با توجه به قابلیت‌هایی که دارد بسیار مناسب است. بنابراین اگر به دنبال یک گوشی پرچمدار با قیمت نجومی نیستید می‌توانید با پرداخت حدودا ۱۴۰ یورو تجربه ای متفاوت را از کار کردن با یک میان‌رده نسبتا عالی بدست آورید.

برای مشاده مطب بصورت کامل و بررسی نمایشگر و طراحی و دوربین گوشی کلیک کنید : بررسی تخصصی گوشی آنر ۷C

منبع: موبایلستان


بیشتر بخوانید:

اخبار مرکز آموزش های عالی آزاد خبر...
ما را در سایت اخبار مرکز آموزش های عالی آزاد خبر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : زهرا میرالماسی elac3 بازدید : 173 تاريخ : سه شنبه 26 تير 1397 ساعت: 19:43